Tunnetko kaipausta rinnassasi olla osa Helsingin savolaisinta opiskelijaorkesteria?

SOSSu saattaa tarvita juuri sinua! Pääasiallinen rekrytointisesonki on aina syksyisin Helsingin yliopiston lukuvuoden alussa, mutta uusia soittajia voidaan ottaa mukaan myös vuoden mittaan. Soittajamme ovat enimmäkseen Helsingin yliopiston opiskelijoita tai alumneja, mutta innokkaat soittajat yliopiston ulkopuoleltakin ovat erittäin tervetulleita mukaan. Vaikka olemmekin Savolaisen osakunnan orkesteri, ei sinun tarvitse olla juuriltasi savolainen; tärkeintä on innostuksesi orkesterisoittoa ja järjestötoimintaa kohtaan. SOSSun koko orkesterin repertuaarista löytyy sovituksia, joissa on soitettavaa jousisoittimille, puupuhaltimille (mukaan lukien saksofonit), vaskipuhaltimille, sähköbassolle sekä rummuille. Kitaristeille tai pianisteille meillä ei yleensä ole valitettavasti tarvetta, mutta solistiksi perinteisistä orkesterisoittimista poikkeavat soittimet käyvät mainiosti. Mikäli soitat jotain harvinaisempaa soitinta ja orkesteritoiminta kiinnostaa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Jos et ole soittaja vaan tanssija, voit liittyä tanssiryhmäämme KELAan! KELA keikkailee muuta orkesteria harvemmin, mutta sitäkin suuremmalla innolla. KELAn vuoden päätapahtuma on yleensä kevään keikkamatkamme Ruotsiin opiskelijaorkesterifestivaaleille.

Tanssiryhmä keikalla

Laulamaan mieliville suosittelemme sisaruskuoroamme Savolaisen osakunnan kuoroa (SOL), jonka kanssa meillä on pitkät yhteiset keikkailuperinteet.

Miten jäseneksi?

Mikäli kiinnostuit, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen sossu.orkesteri [at] gmail.com ja kerro hieman itsestäsi ja soittotaustastasi. Uusille soittajille pidetään yleensä lyhyt matalan kynnyksen koesoitto, jossa soitetaan joitakin helppoja tai harjoituksissa jo kokeiltuja kappaleita pienryhmässä. Koesoitot pidetään sovitusti harjoitustemme yhteydessä. SOSSu harjoittelee tiistaisin klo 18-21 Uudella ylioppilastalolla osoitteessa Mannerheimintie 5 A, ylimmässä kerroksessa eli Vinnillä. Ota rohkeasti yhteyttä – saatat päästä osaksi SOSSun iloista soittajaporukkaa ja mukaan ikimuistoisille keikoille ja tapahtumiin!

Orkesteri soittamassa